Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Αυτοοργανωμενα Φεστιβάλ Pride

ένα φεστιβάλ pride χωρίς την παρουσία μπάτσων,χωρίς την παρουσία πολιτικών,χωρίς την παρουσία κομμάτων,χωρίς εταιρείες-πρεσβείες-κρατικούς θεσμούς/οργανισμούς για χορηγούς.

ένα pride αυτοοργανωμενο, 

με συνέλευση όπου θα συμμετέχουν ΛΟΑΤΚΙ ομάδες και ατομικά ΛΟΑΤΚΙ άτομα καθώς και ομάδες η άτομα και εκτός της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας πού θέλουν να συμμετέχουν και να στηρίξουν και θα συναποφασίζουν μέσα από τη συνέλευση.

με μόνους χορηγούς τις ομάδες και τα άτομα που θα συμμετέχουν στη συνέλευση και θα το διοργανώσουν και από τον κόσμο πού θα στηρίξει μέσα από συμμετοχή σε παρτυ οικονομικής ενίσχυσης/αλληλεγγύης ή άλλες εκδηλώσεις για οικονομική ενίσχυση.

ένα pride που θα είναι και "γιορτή" και κινηματικό γεγονός κι αυτό είναι κατάκτηση. Δεν το σνομπάρουμε και δεν το χαρίζουμε σε κανέναν.

οφείλουμε να είμαστε εκεί - είτε είμαστε ΛΟΑΤΚΙ άνθρωποι είτε όχι. 

Να είμαστε εκεί κατά του σεξισμού. Να είμαστε εκεί κατά της ομοφοβιας,κατά της τρανσφοβιας,κατά της πολυφοβιας. Να είμαστε εκεί, δυναμικά και διεκδικητικά.

Η παρουσία ΛΟΑΤΚΙ αστυνομικών(μπάτσων) δεν μπορεί ούτε να κρύψει ούτε να μειώσει την ομο-τρανσφοβική καταστολή που αντιμετωπίζουμε οι ΛΟΑΤΚΙ άνθρωποι αλλά και ολόκληρη η τάξη μας από το κράτος. το Stonewall, γεννήθηκε ως εξέγερση ενάντια στην αστυνομική καταστολή.

Ενώ υποστηρίζουμε τη πάλη ενάντια στη καταπάτηση των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε την αστυνομία, το σύνταγμα, ή τα δικαστήρια. δεν θα λύσει τα προβλήματά μας.  πρέπει να καταργήσουμε την ανισότητα και την ιεραρχία. Η δημιουργία περισσότερων νόμων απλά δημιουργεί μεγαλύτερες γραφειοκρατίες, όχι έναν ελεύθερο και ίσο κόσμο.

Μάχη για μια κοινωνική επανάσταση.:Δεν μπορούμε να περιμένουμε το σύνταγμα ή την αστυνομία να μας βοηθήσει, πρέπει να οργανωθούμε μόνοι μας και να αλλάξουμε τις ιδέες των ανθρώπων και τη συμπεριφορά τους διδάσκοντάς τους. Δεν είναι αρκετό να παλεύουμε για περισσότερα νόμιμα δικαιώματα. Πρέπει να παλέψουμε για έναν εντελώς νέο και καλύτερο κόσμο. Μόνο μια κοινωνική επανάσταση μπορεί να φέρει ένα τέτοιο κόσμο.

ελεύθερη αγάπη (free love).